Vi havde en fantastisk fest med udsøgt lækker mad.
Vi havde valgt selv at stå for at pynte op. Vil varmt anbefale andre at holde deres fester her.
Lækker dagens ret. Vi begsøgte stedet på en tirsdag aften, hvor dagens ret er stegt flæsk med persille sauce. Det var en lækker anretning med nye kartofler, en rigtig god persille sauce og specielt flæsket skilte sig ud ved at være stegt til perfektion, og super sprødt. 138kr pr deltager. Man kan også vælge flæsk ad libitum til 178kr. Billederne er en standard portion.
Vi har I mange år købt os til nytårsmaden udefra: I år lod vi os friste af Fasaneriets tilbudsannonce i lokalavisen, selv om vi ingen erfaring har med stedet. Det kom vi ikke til at fortryde!
Vi fik lækre fire retter lavet stort set "grydeklare" og nemme at anrette ud fra den vedhæftede guide, så det også fik klasse på tallerknerne.
Vi erfarede dog, at det der skulle varmes i ovnen, skulle have længere tid end angivet. Men der er jo forskel på ovne, og måske var det tiltænkt varmluft?
Det gav nu ingen skår i glæden over et flot måltid, lige fra den fyldige og smagfulde indbagte skaldyrssuppe, over fasanriletten og de solidt store oksemørbrads-tournedoer til desserten, hvor både hindbærcoulis og hindbærsorbet gav fuld gas på smagen.
Vi blev over et par timer mætte på den rigtige måde - fyldte, men ikke tunge i maven og fyldte af smagsoplevelser i munden.
Tak for en superdejlig hjemme-nytårs-servering. Vi holder øje med jer til næste år :-)
An error has occurred! Please try again in a few minutes