Hvis man ofte bestiller rød karry, når man spiser thai, men egentlig føler sig klar til at tage næste skridt og prøve rigtig thai mad, så kan jeg anbefale Satangs Mooklob Phad Ped (Sprødstegt flæsk i rød karry med thai-aubergine, grønne bønner, peberfrugt og bambusskud). Har man prøvet den, bestiller man aldrig rød karry igen, og man gør som jeg: Kommer på Satang igen og igen! Og gør dig selv en tjeneste, spis i restauranten og oplev den gode service.
Meget autentisk. Endeligt et sted der bruger flere råvarer fra det lækre thaikøkken end det som mange thaisteder blot kan finde i supermarkedet.
'Jungle karry' kendte jeg ikke. Jeg vil ikke afsløre nærmere, blot sige at det var rigtig ægte lækker thailandsk karryret med flere spændende krydderier og grøntsager.
Hjemmelavede indbagte kæmperejer og en super dejlig kokossuppe også med masser af smag.
Meget fair pris.
Vi spiste på stedet, men der er også mulighed for takeaway.
Om vi kommer igen? Ja, 100%
En af den absolut bedste Thai restauranter i København, super lækker Isan hvis man er til den slags lækkerier! Altid en god oplevelse og fantastisk sød ejer 🙂
An error has occurred! Please try again in a few minutes