Sluurpy > Restauranter i Århus > Pica Pica

Pica Pica - Århus - Fotoalbum

Lækker tapas. Vi var ikke lige til vin men gode øl. Hyggeligt sted og flink personale. Men personalet kunne godt være lidt mere oplysende. Vi havde ikke været der før og havde bestilt bord. Der blev udpeget en plads og vi fik vinkortet og så skete der ikke mere. Vi sad der længe før vi fandt ud af a
Super godt. Dejligt vin og betjening. Spændende druer og vidensdeling.
Lækker vin til en god pris og rigtig hyggelig atmosfære
Det var OK. God betjening.
Den hyggeligste, halv-hemmelige tapas- og vinbar. Nyd en flaske kold Rosé i skyggen af det store træ😍
Meget bredt udvalg af fremragende vine og med tjenere med tilhørende indgående kendskab til dem. Virkelig god betjening; både flink og hjælpsom og med stor viden. Vinen er selvfølgelig i centrum og der er kun én ret på menuen. Det er til gengæld et rigtig lækkert tapasfad.
Super hyggelig vinbar med et lækkert udvalg af vine og nogle kloge tjenere. Har fået forbi stedet 100 gange, fordi det så lidt for privat ud, men tog mig endelig sammen, og vil helt sikkert gøre det igen. Ser bare så hyggeligt ud, når der er lys i vinduerne eller faklerne udenfor!
Hyggelig lille vinstue med lækker vin og dygtigt personale, der gerne hjælper med at finde den helt rigtige vin. Priserne er gode og udsigten fra bordene ved vinduerne henover åen øger kun hyggen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures
Clicca per espandere