Anmeldelser Saray Kebab

5
Caroline Sørensen
+5
Virkelig lækker mad fra grillen, vild med deres brød, hummus og tabouleh. Dog er deres rullekebab virkelig skuffende, ja faktisk decideret dårlig. Det var lidt ærgerligt at opdage. Altid meget travlt, men de kører et højt tempo, så det er til at klare.
5
Mohammad Aziz
+5
Hyggelig atmosfære godt mad men for nogle få pengene Kan 100% anbefale Super pris ***** Medarbejdere ***** Concept ***** Grill ***** Drikkevarer ***** #mitby #Copenhagen #burger #iloveburger #fastfood #danmarkbedstespisested #midtby #kylling #pita #burgerlover #iloveburger #ilovepita #visetaarhus #smørrebrød #is #pita #kaffe #chokolade #brunch #is #pizza #aabyhøj #sandwich #vandpibe #Istanbul #Izmir
5
Kenneth Deigaard
+5
Bedste sted i Århus med tyrkisk mad. Der er altid pænt og rent i restauranten og maden er frisklavet. Det er store portioner mad man får, så man bliver så rigeligt mæt.
5
Deluxe by cj Jakobsen
+5
Lækker mad smilende personale god service elsker og komme der npr jeg er i Århus er det der jeg spiser
5
Hannibal Larsen
+5
Godt sted med god mad og atmosfære, jeg købte et tyrkisk brød med kebab. Den var hurtigt klar og smagte virkelig godt. og i mit budget er det virkelig en dejlig oplevelse for mig.
4
Sara
+4
Maden smagte godt😍 men der kun 2 stykker tomater i salaten🙂 og risen der meget olie i. Ellers var det hele godt.
Clicca per espandere