Sluurpy > Restauranter i Århus > Grill Åboulevarden

Grill Åboulevarden - Århus - Fotoalbum

Vi havde været forbi flere restauranter i Århus en lørdag aften i december, og der var fyldt alle vegne. Heldigvis havde restaurant madklubben grill plads til os, selvom vi ikke havde reserveret. De havde også utroligt travlt, men var glade for at tage imod os. Vi fik en rigtig god middag. Vi hygged
Det var første gang vi prøvede denne restaurant, og vi blev bestemt ikke skuffet. Vi fik begge en cocktail til at starte på, og de skuffede bestemt ikke. Hvis man er en tur forbi Århus og ikke ved hvor man skal spise vil jeg helt klart anbefale Madklubben Grill, maden var fantastisk og tjenerne havd
Min kæreste og jeg bestilte to tre-retters menuer med drikkevarer til. Maden var rigtig god og flot serveret i rustik service, hvilket var i god stil med resten af indretningen. Dog halter de på tjenerdelen, hvilket gør at man desværre bliver en smule irriteret over en ellers god oplevelse. De kludr
Hyggeligt sted med god stemning, venlige tjenere og god mad. Vi var fire personer der fik lidt forskelligt og fælles for alt maden var at den var veltilberedt.
Lækker mad, og venlige tjenere. Kommer gerne igen. Den sidste stjerne får de ikke, da udvalget af drikkevarer var lidt kedeligt når man ikke drikker vin.
Vi fik en: “Bøf bearnaise” og en gang “fish’n’chips til frokost. Bøffen var en uspiselig skosål og fisken var overhældt med citron så man ikke kunne smage fisken overhovedet. Ingen spurgte om det var iorden. Da vi går fra en halv spist frokost for at betale, spørger tjeneren “Var alt som det skulle
Ufattelig skuffende oplevelse - En tjener der ikke formår at tage imod en simpel bestilling, og derudover en bøf der er langt fra den forventede kvalitet. NÅR man ber' om en Medium/Rare, og får en Well Done, så skal der godt nok være et køkken der tager ansvar for en brøler. Tjeneren vælger ligelede
Lærke cocktails, super venligt personale, og maden smagte faktisk også fint! Når de kun får to stjerner er det fordi at de sælger chateaubriand på kortet, men det der kommer har intet med chateaubriand at gøre. Det er et stykke kød der suvit tilberedt og marineret. Kan derfor ikke steges efter stege
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures
Clicca per espandere