Anmeldelser Restaurant Braenderigaarden

4
Daniel Ljunggren Baldissera
+4
Rigtig fin og klassisk mad. Fik en Kalve Rip-eye til hovedret, som var perfekt tilberedt, med lækre fritter og bearnaise til. Desserten var en hjemmelavet vanilleis, med syltede bær m.m. alt ialt en rigtig fin omgang.
4
Birte Madsen
+4
Havde en meget fin mindehøjtidelighed, med lækre boller med pålæg og super fin lagkage. Bestemt anbefalelsesværdigt
4
Daniel Funch Christensen
+4
Den bedste brunch i Viborg! Med rigtig god betjening 👌🏻
4
Jane Kjærgaard
+4
Vi fik 3 retter fra sæson menuen. Det var lækkert, veltilberedt og pænt anrettet, til en fornuftig pris, der afspejler at det er god mad uden at være gourmet. Fin service selvom de havde travlt med flere større selskaber
5
Pernille Cornelius
+5
Smuk udsigt/beliggenhed, lækker mad, sød betjening
5
Susanne Brandi
+5
Dejlig mad, især grønsagerne har man styr på. Venlig betjening
5
Michael Lykkegaard Mikkelsen
+5
Fantastisk oplevelse af stedet med en delikat brunch venlig betjening og generelt en udsøgt fornøjelse at være kunde hos dem.
5
Maja Møller Davidsen
+5
Flink betjening, meget lækkert og stort stjerneskud
Clicca per espandere