Det Gamle Bryghus menù, Stege
Det Gamle Bryghus Stege - Menu
Frokost
LET FROKOST PLATTE
6 slags kolde samt lune anretninger. Serveres med mørkt og lyst brød, samt fedt og smør.
225 kr
SMØRSTEGTE RØDSPÆTTEFILETER
..med hjemmerørt remoulade, kaviar, citron og dild.
130 kr
SMØRSTEGTE RØDSPÆTTEFILETER
..med rejer, hjemmerørt urte mayo, kaviar, citron og dild.
140 kr
KARRYSILD
.. med et halvt kogt æg, syltede rødløg, kapers og finthakket æble.
100 kr
SOL OVER BRYGHUSET
Lakserilette lagt med sprøde radisser, kapers og en æggeblomme ved siden af.
140 kr
HØNSESALAT
Hønsesalat rørt med Dijon sennep, asparges og mayonnaise, hertil stegte svampe og sprød bacon.
105 kr
ROASTBEEF
kiver af rosa stegt roastbeef toppet med bløde løg, ristede løg, agurkesalat, høvlet peberrod og pickles.
115 kr
FRIKADELLER
Lune frikadeller serveret med hjemmelavet rødkål, agurkesalat og hjemmerørt remoulade.
105 kr
Burgere
DGB KLASSIK
200g oksehakkebøf, brioche bolle, tomat/agurke relish, ølsyltede rødløg, urte & chili mayo, cheddar, bacon og sprød salat
125 kr
THE TERMINATOR
200g oksehakkebøf, brioche bolle, friterede løgringe, bløde løg, ølsyltede rødløg, BBQ mayo, cheddar, bacon og sprød salat.
125 kr
DELUXE
400g oksehakkebøf, double cheddar og bacon.
175 kr
ROYAL
600g oksehakkebøf, triple cheddar og bacon.
225 kr
FALAFEL
Falafel, brioche bolle, tomat/agurke relish, ølsyltede rødløg, urte & chili mayo, cheddar og sprød salat.
125 kr
KYLLING
180g krydret spicy, cornflakes paneret kyllingebøffer, brioche bolle, tomat/agurke relish, ølsyltede rødløg, urte & chili mayo, samt sprød salat.
125 kr
BØRNEBURGER
Brioche bolle, tomat, salat, agurk, ketchup. Kommer som byg selv, med enten oksekød, kylling eller falafel
85 kr
RUSTIKKE POMMES FRITES
Serveret med urte og chili mayo.
50 kr
SWEET POTATO FRIES
Serveret med urte og chili mayo.
60 kr
RODFRUGTE CHIPS
Serveret med urte og chili mayo.
40 kr
Forret
LAKSERILETTE
Lakserilette sat med syltede urter, ingefær creme samt sprød frisé.
95 kr
BRESAOLA
Skriver af bresaola lagt med romesco sauce, semidried tomater og høvlet parmesan.
95 kr
Hovedret
OKSEMØRBRAD
200g oksemørbrad med hjemmelavet rødvins speciel sauce og crudité af urter. Serveres med sommer grønt og dagens kartoffel.
295 kr
ENTRECÔTE AF HEREFORD
200g entrecôte med Madagaskarpebersauce og crudité af urter. Serveres med sommer grønt og dagens kartoffel.
285 kr
SANDART
Skindstegt sandartfilet, sat på spejl af urtecreme, serveret med syltet fennikel. Serveres med sommer grønt og dagens kartoffel.
285 kr
Dessert
CHOKOLADE FONDANT
Blødende chokoladekage lagt med jordbærsorbet og brændt hvid chokolade.
95 kr
LAG-PÅ-LAG ÆBLE
Æblekompot lagt med sprødt, vanilje creme og æblesorbet, toppet med syltet æble og æble gelé.
95 kr
IS ANRETNING
5 kugler forskellig is, med sprødt og sødt.
95 kr