Anmeldelser The Balcony

4
Holms Specialiteter
+4
Skøn restaurant med stilfuld indretning. Vi blev imponerede over modtagelsen med champagne og diverse snaks, af meget høj og kreativ art. Præsentationen af de forskelligartede snacks var både flot og spændende. Vi fik en syv-retters menu, med mange spændende retter, med en masse gode smage. Dertil fik vi henholdsvis en vinmenu og en saftmenu - dem var vi ikke helt så imponerede over. Betjeningen var af lidt skiftende karakter. Mest skuffende var, at da der var en saft, som jeg ikke brød mig om, kom tjeneren ikke med noget alternativt tilbud (det ville vi have forventet på en gourmetrestaurant). Til andre tider, var der en fin nærværende service.
4
Thomas “skringer” Holmberg
+4
Gourmet serveringer af høj kvalitet. Super behagelig atmosfære og nærværende personale. Prismæssigt i den høje ende, men ikke uretfærdigt højt. Kan klart anbefales! Der er ikke langt op til fem stjerner, men lidt plads til forbedringer er der altid.
5
Steffen Kløve Albæk Pedersen
+5
Gennemført lækker, spændende og sjove små retter og snacks. Elegante omgivelser og høj service. Fik 7 retter med vinmenu. Vinen kan kun få 4 stjerner, det virker som om at de er begrænset af at de stort set kun kan vælge økologisk vin.
5
Bente Hansen
+5
Nytårs aften .... super dejlig modtagelse af de sødeste og venligste tjenere⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Veldækket & smukt bord - skøn Pol Roger, til velkomst , str var Balthazar, mængden var rigelig🍾Tak⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Maden var fantastisk & en oplevelse 🙌🏽😍betjeningen ligeså Varme anbefalinger herfra💥💥💥💥💥💥💥
5
Morten Rønn Rasmussen
+5
Helt fantastisk mad og dejlige vine. Et sted vi helt sikkert vil komme tilbage til.
5
Henrik Nygaard
+5
Fantastisk restaurant. Super højt og professionelt niveau. Flot menu, skønne vine og dygtige, vidende og sympatiske tjenere. Flot stilfuld indretning, og varm atmosfære.
5
benjamin mosskov
+5
Har været ude at spise på de fleste af fyns bedste restauranter de sidste par år... Det her var med afstand den bedste helhedsoplevelse
5
Christian Scheffel
+5
Højeste klasse i mad og betjening, uden at det går hen og bliver stift og koldt
Clicca per espandere