Det var en mega hyggelig oplevelse. Første gang med Hotpot og den var fantastisk. Service var hjælpsomme og venlig, klar til at forklare hvis folk var usikker :) suppen med oksefedt (mellem) var 🌶 🌶 🌶 stærk! Men MEGA lækkert. Ville kom igen hvis vi kunne men restauranten desværre lukker. Ønsker jeg lykke så i kan måske åbne en ny! Jeg bliv super inspireret til at lave mit egen hotpot i hjemme. 谢谢! ♥
Cecilie Frost Traberg-Larsen
+4
Rigtig sjovt oplevelse med god mad. Vil man prøvet en anden måde at gå på restaurant skal man helt sikkert komme her ! Det kan måske på billederne se lidt vildt ud med det er ganske nede på jorden og ret sjovt, alle kan være med.
Personalet er meget service minded og hjælper så snart der er det mindste.
Vi parkerede i nabolaget bag restauranten, hvilket fungerede fint.
Vi valgte Miso suppen, den var virkelig lækker og velsmagene.
Fantastisk oplevelse. Betjeningen var helt perfekt og lynhurtig. Hotpot oplevelsen var langt bedre end forventet og forventningerne var endda temmelig høje i forvejen. Madvarerne af høj kvalitet og kombinationen af supper giver alle mulighed for at ramme lige nøjagtig den smag de ønsker.
Heldigvis var der gode instruktioner, fra en super venlig tjener, da det var første gang vi prøvede dette. Vi kommer helt sikkert igen
Er du til at virkelig hygge over maden med venner og familie er det et besøg værd.
facebook : _FoodMoods @seansfoodmood
ODENSE; 6/7 Stjerner! HoPot serverer RIGTIG, autentisk kinesisk mad.
Min jagt efter autentisk og ÆRLIG kinesiske mad har ledt mig hen til Odense midtby hvor restauranten HoPot, en lille perle ligger gemt. Hvor ejeren Wei, fungerer lidt som en tiarmet blæksprutte, som jonglerer med kokkekniven, vinglasset og en opvaskebørste en gang imellem.
Wei har valgt at specialisere sig på ét område, nemlig ”Hot-pot” som er en autentiske ret man oftest støder på hvis man vælger at backpacke gennem bambus skove og rismarkerne i Kina.
Hotpot er i al sin prag lidt ligesom fondue, men i stedt for fedtet olie og ost, så tilberedes maden i velsmagende supper, som er blevet krydret med kinesiske krydderier og tilsmagt med ingredienser såsom fiskeboller, shahim, limegræs og meget mere.
Vores besøg på HoPot starter som en dobbelt date hvor min partner og jeg, sammen med et vennepar, bestiller 2 gange Classic Menu af 465 kr, samt en flaske Riesling til 275 kr. Når man bestiller en classic menu får man en forret inden den efterspurgte hot-pot servering. Forretten som blev serveret, bestod primært af ligegyldighed og merpris, for intet er mere ligegyldigt end en tangsalat og de efterlyste tempura reje som man kender fra diverse sushi ruller, derudover blev der serveret en dybstegt forårsrulle som man godt kunne havde været foruden.
Men, selvom forretten mindet lidt om de meter lange buffer, så kunne vi simpelthen ikke få armene ned over aftens ’main event’ som var hotpoten.
Vores vært Wei, starter med at komme ud med to store gasblus, hvilke betød at vi måtte invadere det tomme borde som stod op til vores. Herefter løber Wei ind i køkkenet for at hente første den ene Yin-Yang gryde, fyldt med misosuppe i den ene side og en spicy suppe med chili-oksefedt i den anden, ud af de 4 chillistyrker som var tilgængelige blev den milde udvalgt til vores danske ganer. Wei stormer ud i køkkenet for igen at hente endnu en Yin-Yang gryde, denne gang fyldt med en krydret tomatsuppe og en ret speciel tonkotsu (svineknogler) suppe. Alle de lækre supper havde fået et par fiskeboller dumpet ned i sig, og lidt sprøde bønnespirer for tekstur.
Hvis jeg som anmelder skal udnævne min favorit blandt disse 4 supper ville jeg kåre tonkotsu suppen som min absolutte favorit. For at forklare hvordan en svineknogle suppe faktisk smage kan jeg blive nød til at bede dig læseren om at visualisere en kombination mellem, smagen af sprøde flæskesvær, og en fransk consommé, krydret med hygge og szechuan peber.
Dernæst vil jeg helt klart anbefale misosuppen som var velbalanceret mellem smagen af sojabønner og fiskebouillon. Tomatsuppen skuffer bestemt heller ikke, og mindet mere om en español sky fusioneret med soltørret tomater og kraftig oksebouillon. Den der var mindst interessant var nok spicy suppe med chili-oksefedten, selvom suppen kunne var krydret til perfektion, ville en kraftigere bouillon have været til dens fordel da den elles manglet noget umf i sin smag.
Så det var altså disse 4 supper som skulle kæle vores gane resten af aften og til det kom Wei med en indkøbsvogn af ingredienser som vi kunne tilberede efter behov, og til den almene dansker er der indikeret 4 simple trin til at spise hotpot
Som anmelder er det ens pligt at være ærlig og oprigtigt når det kommer til at vurdere livsværk ligesom Wei og hans hotpot, og vurdering af maden og servisen kan være ekstra svær når det er en og samme person som skal skabe en mindeværdig aften for sine gæster, og selvom Forretten skuffer var hans hjertebarn hotpotten nok til at trække Wei op på 6/7 stjerner, for en ÆGTE autentisk middag og en uforglemmelig aften.
Hele familien til autentisk Hotpot. Venlig betjening og høj kvalitet af maden. Godt til større børn. Vores 5-årige var mest til forretterne.
Mikkel Skovgaard-Petersen
+5
HoPot er en perle gemt væk i Odense som kan anbefales. Råvarerne er gode og er perfekt til at putte ned i ying-yang gryden som man kan få. Gode variationer man kan lave selv. Kødet har en lækker fedtmarmorering, og er udsøgt.
Vi havde en super flink tjener som havde godt styr på sit kram, og var sød og god til at hjælpe, specielt hvis ikke man har prøvet det før.
Stedet tiltrækker ihvertfald mennesker som ikke kun er danskere, der var ihvertfald kinesere så det kan kun være godt, og autentisk.
Lidt kritik ville være nusset inden man kommer ind dvs lidt beskidt på vinduerne, og menukortene var lidt for hjemmelavede. Men det er ikke nok til at det trækker ned, prisen er også betalt. ))))
Virkelig et godt køkken. Vi bestilte takeaway, kokken var meget omhyggelig med instruktionerne vedrørende tilberedelse af maden. Derudover var han også flink at fortælle, at oksefedt under ingen omstændigheder måtte hældes i vores afløb. Sådan!
An error has occurred! Please try again in a few minutes