Restaurant Gonzalez Feilberg menù, Nakskov
Restaurant Gonzalez Feilberg Nakskov - Menu
FROKOST
Kryddersild fra Christiansø med syltet kål
75 kr
Christiansøsild med karrydressing og smilende æg
145 kr
Lun stegt sild med bløde løg og rødbede
85 kr
Koldrøget Fanølaks med citron og urter
145 kr
Smørstegt rødspættefilet med kapersmayonaisse
125 kr
Smilende æg med håndpillede rejer og mayo
125 kr
Toast med hønsesalat og urter
125 kr
Kalvetatar med trøffelmayo og smørstegt toast
145 kr
Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture
165 kr
FORRETTER
Hummerbisque tilsmagt med cognac
125 kr
Kalvetatar med trøffelmayo og urter
125 kr
HOVEDRETTER
Ravioli "bacalá (saltet torsk) og croquet
Hertil smørsalvie sauce med kapers og citronskal
225 kr
Oksemørbrad
med portvinsglace og dagens grønt
245 kr
OST & DESSERTER
Ostetallerknen
- 3 slags oste. Hertil oliven
95 kr
Choko chock
- brulee, trøffel, mousse
125 kr
Dagens Trifli
95 kr
Chokoladetrøfler
12 kr