Anmeldelser Restaurant Kaos

5
jakob sloth
+5
Over al forventning. Fejrede mine forældres bryllupsdag på Restaurant Kaos. Til at begynde med syntes vi priserne var lidt stejle for en restaurant på Langeland, men efter at have fået tip top betjening og gastronomi i særklasse, måtte vi erkende, at man får en helt sublim oplevelse for pengene. Kæmpe anbefaling og fem stjerner herfra! Se selv billederne af maden, som skifter fra uge til uge.
5
Sanne Larsen
+5
Et besøg på restaurant Kaos er absolut en køretur værd. Dejlige smagsoplevelser. Der er styr på teknikker og tilsmagning. Opmærksom og imødekommende betjening aftenen igennem.
5
Nikolaj Elbrønd
+5
En fuldstændig fantastisk oplevelse på KAOS i Lohals! Vi havde en fuldstændig fantastisk aften med beleven, venlig og prof betjening og helt igennem fantastisk mad. Snacksene er fantastiske og menuen sidder lige i skabet. Hvis man skal bedømme efter om en restaurant er en omvej værd så må der være stjerner på vej!!
5
Daniel Weimann Lauridsen (Weimann)
+5
Absolut anbefalelsesværdig! Flotte serveringer, god service og en gejst for stedet og madlavningen!
5
Niels Peder Lauridsen
+5
Dejlig mad nærværende betjening og et dejligt personale, er bestemt mere end et besøg værd.
5
Lars Rasmussen
+5
Vi havde en skøn mad oplevelse på Kaos. Jeg kan højt anbefale stedet... Meget god service... Vores datter på 11 elskede det også... Vi ses igen...
4
Anders Skriver
+4
Lækker mad, god og venlig betjening. Prisen lige lidt i den høje ende.
5
Sorine Gram
+5
Det dejligste sted på Langeland! De er så søde og man føler sig altid velkommen. Stor anbefaling herfra!
Clicca per espandere