Sluurpy > Restauranter i København > Mcdonald’s

Mcdonald’s - København - Fotoalbum

Den værste McDonalds i København. Ekstrem lang ventetid, selvom det ikke var overrendt. Larmende og beskidt. Da vi endelig for de 3 sunday is vi har bestilt er de smeltet. Vi spørg ekspedienten om det er hvad vi kan forvente og svaret er bare JA! Vi Sætter aldrig vores fod der igen.
Min dårligste oplevelse på en McD. For det første manglede mange automater bonner, herunder den jeg brugte. Vi købte 7 menuer. En burger manglede, som blev påpeget imens vi fik maden udleveret. Det tog næsten 15 min at få udleveret burgeren. Så var min egen mad kold. Deres toilet var som et offentli
Meget lang ventetid og medfølgende halvkold mad. Uhumsk håndvask på toilettet. Der stod mange steder at man kunne sidde ovenpå. Der var så lukket, så måtte spise på trappen. De par borde der er nedenunder var ligeledes klamme.
Sodavandsmaskinen var desværre i udu, men blev tilbudt is imellem tiden. Fantastisk problem håndtering af det flinke personale. En gruppe unge piger sad og larmede, Ja endda gik på bordene. Personalet tog det så godt de kunne og bad dem dæmpe sig. Så fuld stjerne på grund af personale, ellers er det
Virkelig uhygiejnisk og ikke acceptabelt på et sted hvor man spiser: Ingen toilet papir på alle toiletter. Da jeg gør en medarbejder opmærksom på det, giver han mig bare et par servietter i hånden. Heller ingen sæbe ved håndvaske.
BESTIL IKKE IS-KAFFE HER!!! Vi var tre som måtte vente 30 minutter da de kun havde en medarbejder til at tage imod bestilling, lave kaffe og levere mad. Kommer ikke igen..
Meget beskidt og flere fejl i vores bestillinger. Dog flink personale, der gjorde deres bedste for at udbedre fejlene. Måske blot tegn på manglende personale/arbejdskraft?
Det var satme en dårlig oplevelse. De havde ikke styr på noget som helst, men sådan går det jo.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures
Clicca per espandere