Sluurpy > Restauranter i København > Gorms Fisketorvet

Gorms Fisketorvet - København - Fotoalbum

Først ubehøvlet betjening, dernæst en pizza der er total brændt i den ene side. Det var sidste besøg fra min side.
Lækker pizza men meget lang ventetid når man tænker på den kun får 1 min. i ovnen og der kun var 8 besøgende inkl. os. Ventede 30 min. På 3 thin crust. Øl og sodavand var forlængst drukket da vi endelig kunne hente de 3 små pizzaer. Fin oplevelse men ikke et sted jeg vil besøge ofte.
Det hele spillede: super betjening, god mad ( jeg fik glutenfri pizza - den bedste glutenfri jeg endnu har smagt), dessert pizzaen var også himmelsk
Maden var god men restaurantens lys var ikke tændt. Bordene og gulvene var direkte klamme. Vi fik selv fornøjelsen af at skulle gøre rent inden vi spiste. Derudover er prisen for høj når der ingen service er.
Som altid (jeg er jyde, så altid er her de gange jeg besøger med lange mellemrum) var servicen i top og den glutenfrie pizza af højeste kvalitet.
Gode pizzaer, dog tynde og i den dyre ende. Man bliver ikke 100% mæt af en
Et virkelig lækker gourmet ish pizza sted, med gode vibes. Priserne er lid top there med 110 kr for denne pizza, men tilgengækd var den super lækker og med en god truffle sauce på toppen 🍕 det tog ikke specielt lang tid før vi fil vores mad. Valgte en af deres vegetar pizzaer med sweet patatoe og tr
Gode pizzaer med rigtige råvarer. Fine størrelser og god service
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures
Clicca per espandere