Sluurpy > Restauranter i København > Tigermom

Tigermom - København - Fotoalbum

Super lækker oplevelse. Spændende og lækre retter. God vin og kompetent betjening.
Spiste på Tigermom d. 28/8 og det var en fantastisk dejlig oplevelse. Skønt lokale, god betjening og fantastisk mad. Jeg fik den store "Feast"-menu med chili-pairings. Veltillavet, velsmagende og varieret. Især fiskeretterne ramte lige i skabet. Tak for en dejlig aften - jeg vender tilbage og vil an
Simpelthen for dyrt. Meget små retter uden den helt store gastronomiske oplevelse, ekstra betaling for chili og 100 kr for hver lille drink, det er ikke pengene værd.
Perfekt mad med masser af smag. Gode cocktails, og virkelig lækker dessert. Stedet er hyggeligt og afslappende. Super god betjening 👍👍👍 Lige så lækkert som vi havde forestillet os 😊
Det bedste mad jeg længe har smagt. Stor ros herfra.
Fantastisk lækker og velsmagende mad. Helt i topklasse fremragende mad. Til gengæld rædselsfuld, larmende musik (hiphop, rap), som på ingen måde bidrog til at gøre det hyggeligt og afslappet.
Betjeningen var rodet og forvirret. Maden var uden finesse. Manglede den krydderet oplevelse som der plejer at være på tigermom. Denne gang var det bare stærkt. Samlet set en skuffende aften. Tigermom er røget fra min top 5 resturant i Kbh og ud af min top 20 resturant i Kbh.
Lækker mad og lækre drinks! Dog var det en lille smule rodet, da maden kommer, som den bliver klar og drinksene kommer ind i mellem. Så drikkevarer kommer aldrig i forhold til en bestemt ret, men bare fordi, at det nu er den næste i rækken.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures
Clicca per espandere