Et hyggeligt sted med fin stemning. Maden var også god, men lidt i den dyre ende.
Vi fik deres menu og jeg fik hummerravioli til forret. Den var meget fed i fed og absolut ikke noget særligt. Brødet, som man fik serveret først var derimod virkelig lækkert. Herefter fik vi bøf med tilhørende pommes, tomatsalat, majs og pebersauce. Hele hovedretten var virkelig lækker. Vi fik at vide, at tilbehøret var ad libitum, men ikke en eneste gang blev vi spurgt om vi ville have mere. I det hele taget var betjeningen venlig, men ikke særlig professionel. F.eks. fik jeg serveret gin og danskvand i stedet for tonic (dette blev dog rettet, da jeg påpegede fejlen).
Desserten (creme brulee) var lækker, men med en lidt vel tynd skorpe.
Regningen for to (inkl en middel flaske vin og to drinks) blev 1600kr.
Alt i alt en god oplevelse, men det er set bedre til prisen.
Vi prøvede deres Sunday Roast. Prisen var super fornuftigt, kun 250 pr. næse ad libitum. Kødet var dejligt lækkert, pomfritterne perfekte og godt saltede og ceasarsalaten var knasende og med god smag.
Servicen var fantastisk og løftede restauranten fra 4 stjerner til 5! Rigtig søde tjenere!
Indretning var stilfuld med grønt og natur, og var rigtig rent.
Alt i alt en god smagslig oplevelse som varmt kan anbefales!
Vi fik plads nede i kælderen bagerst, hvilket var en god placering. Forholdsvis stille og meget hyggeligt. Lækre forretter, der var oksetatar, ravioli med jumfruhummer, tempurarejer med seranoskinke osv, meget lækkert. Hovedret ribeye, mørbrad, iberico pluma med diverse tilbehør og saucer, også meget lækkert. Dessert var bla. Broken appelpie og creme brulet med passionssorbet, også godt. Betjening var også i top, venlig, hyggelig og hjælpsom. Alt i alt en god aften. Ikke billigt, men heller ikke dyrere end gennemsnittet af bedre steak house/ restauranter
An error has occurred! Please try again in a few minutes