Anmeldelser Ruffino

4
Søren Ørts
+4
Hyggelig italiensk restaurant med god mad, især deres tiramisu er god, faktisk nok den bedste jeg har fået. Resten af deres tasting menu vi arbejdede os igennem var også god men måske den lige manglede de sidste 10% for at ramme 5 stjerner. Deres seating er lidt alternativ med højborde og fællesborde så hvis man vil sidde lidt privat så bliver det ved et højbord. Servicen er ægte italiensk og ret god. Kan godt anbefale stedet til en hyggelig middag, især deres tiramisu.
4
Kristian Pelle
+4
Rigtig dejlig mad! Masser af smag og god konsistens. Mega hyggelig lille kælder man sidder i med åbent køkken så der hele tiden sker noget og man kan følge med. Servicen var god og hjælpsom (kun på engelsk). Portionerne var lidt små efter min smag, men prisen var fair i den høje ende 345,- for to forskellige pastaretter. Jeg synes ikke vi sad godt. En lidt for høj bænk og et meget bredt bord. Den sidste stjerne var kommet på hvis jeg havde siddet behageligt.
4
Mikkel Frimer-Rasmussen
+4
Hyggelig italiensk restaurant i kro-stil. Maden er generelt god og pengene værd. Bestil bord i forvejen! Hovedretterne kan virke dyre, men de er store og man må gerne dele. Menuen er meget lille, 2-3 retter i hver kategori (se billedet), men skifter ofte. Vinkortet er spændende og til rimelige priser. Betjeningen er opmærksom og effektiv, men taler kun italiensk og engelsk.
5
Morten Mølgaard Pedersen
+5
Super vine. Super mad. God betjening og afslappet omgivelser. 5 ud af 5.
5
uglytt2
+5
Jeg har lavet carbaronara mange gange, og brystet mig af mine skillz, og har prøvet i alle variationer, med lidt bacon, med lidt hvidløg, med og uden pasta vand, parmigianno og pecorino, alle kombinationer for at finde den rette balance. Dog aldrig som denne.. Dybt imponerende, med en fyldig, dog let og cremet, rund smag, perfekt sprødt svin, med blød midte og pastaen i sig selv, er værd at spise der for. Al dente, med bid, uden at det sætter sig i tænderne, perfekt som det er sjældent set i Kbh. 5/5
4
Esben Grundtvig
+4
Maden fejler som sådan ikke noget og betjeningen var flink og hjælpsom. Men det det virker lidt arrogant at de ikke vil lægge deres menu på nettet. Desuden er bookning super besværlig og man skal lægge depositum på 200 kr per gæst. Så for os bliver det nok en “been there, seen that” oplevelse.
4
Thomas Økjær
+4
Det var en rigtig lækker mad oplevelse. der var smag og bid i pastaretterne. Men prisen syndes jeg ligger lige i overkanten 170 kr. for en pastaret ... Den fl. vin vi fik til var var også en god vin, men igen lige i overkant prismæssigt.
4
Daniel Diaz Munoz
+4
Ok. Kun Ok. Min ven glemte hans solbriller på restauranten og han fik dem aldrig tilbage. Maden tilgengæld smager fint.
Clicca per espandere