Anmeldelser Andersen & Maillard

4
Carsten Gram
+4
Hyggeligt sted med god kvalitets brød og kaffe. Venligt og professionelle personale. Personalet kunne godt være obs på at tage af bordene udenfor , når de har serveret.
4
Kadir Türkyilmaz
+4
GOURMETBAGER PÅ NØRREBRO Nørrebro er en af Københavns mest multikulturelle område, som rummer mange forskellige smagsoplevelser. Det er ikke kun kebap og pizza, der er godt på Nørrebro, men ligeledes kager. En ad verdens bedste dessertkokke, Milton Abel, der bl.a. har Noma på sit CV, har åbnet Andersen & Maillard på Nørrebrogade for knap 2 år siden, som vi fik besøgt for at teste deres kager. Stedet er placeret i en tidligere bank med en dynamisk atmosfære og rummelig med gode muligheder for siddepladser. Vi valgte at prøve deres fastelavnsboller og chokoladecroissant. Priserne er høje. Vi betalte samlet 76 DKK. Andersen & Maillard er et anbefalingsværdigt bageri med gode kager. Deres chokoladecroissant har en anderledes form og virker lidt tør, men både smagen, chokoladefyldet og sukkerindholdet er godt balanceret. Vores favorit var fastelavnsbollen, der har en lækker smag med rig på flødeskum.
4
Rimtas Dargis
+4
Maden er god. Croissants udsolgt allerede kl. 10, så kom kl. 7 eller deromkring. Gad vide hvorfor de ikke laver nogle flere? Flat white, fin med latte art. Ikke ekstraordinær. Service lidt forvirret og uvedkommende
5
Alexander Golriz
+5
Et sted i verdensklasse. Den aromatiske duft af kaffe med florale aromaer fylder luften. Lyden af espressomaskinen og de mange gæsters summen. Dette er indtrykket, der møder mig hos Andersen og Maillard. Der er glade smil hele vejen rundt, også hos undertegnede. Croissanten og den håndbryggede kaffe slår de fleste kaffebarer i København. Smagene er utroligt velafstemt og jeg sidder tilbage med følelsen af, at jeg er blevet kræset om. Andersen og Maillard har taget Nørrebro med storm og skal besøges, hvis man kan lide fantastisk kaffe og enestående bagværk!
Clicca per espandere