Wow en oplevelse. Fantastisk. Og what a place!!!!
Alt for A Terre fungerede den aften. Stemningen, betjeningen og ikke mindst maden. Bordende står lidt tæt, men akustikken er fantastisk. Og det bliver faktisk både lidt hyggeligt og intimt.
Med kyndig vejledning fik vi også snakket vin og smagt os godt igennem.
Vi gik a la carte og alle retter sad lige i skabet. Foretten med muslinge bisque og ravioli var sublim. Desserten med Calvados is og tærte det samme.
Jeg skriver aldrig anmeldelser. Men når man har haft en top 3 restaurantoplevelse i København, men til en absolut fair pris må ma n til tasterne.
Bravo A Terre - vi ses igen. Øj, det var velsmag og velbehag!
Endnu en dejlig aften på aterre. Maden sad lige i skabet, vinene passede smukt til og betjeningen guide og var tilstede hele aftenen.
Lækker gennemtænkt og veltilberedt mad. Forret: Norske kammuslinger med blandt andet grønne bønner og hytteost - sad lige i skabet. Hovedret: Pighvar fra Vesterhavet med dampede hvide asparges, mums. Tror det er de mest veltilberedte asparges jeg nogensinde har fået, sprøde, knasende og grøntsags-møre. Dessert: Kæmpe Eskimo i form af en lille smuk chokoladekugle, der fik lidt varm chokolade henover sig og smeltede smukt ud på tallerkenen. Fine hvide Bourgognevine til rimelige priser og en overraskende oversøisk pinot noir, der gik godt i spænd med fisken. Meget behagelige tjenere, opmærksomme og afslappede på den tjekkede måde. Tak for mad, jeg kommer igen.
An error has occurred! Please try again in a few minutes