Vi holdt stor familiekomsammen med maden fra Gourmandiet for anden gang, og alle tolv var enige om, at ingen af os havde spist bedre siden sidst. Vi fik Charcuteri de luxe til frokost og Den Franske Favorit Menu til middag, og det hele var utroligt velsmagende med mange spændende og overraskende smagsoplevelser undervejs.
Alt var perfekt: den velfungerende kontakt med Christiano ved bestillingen, den meget venlige og punktlige chauffør ved leveringen, de vellykkede måltider og den smilende, effektive afslutning ved afleveringen (af de iøvrigt meget pæne fade).
Der er ingen tvivl om, hvor vi bestiller maden næste gang, vi samles.
Tusind tak for en på alle måder skøn oplevelse.
John Søborg
Den økologiske and var fin. Købte 2 bøtter andefond sammen med den ferske juleand.
Det var en STOR skuffelse...der var overhovedet ingen smag af and. Den smule smag vi kunne smage, var grøntsag og sort peber.
Tak for venlig respons fra Gourmandiet, som har tilbudt kompensation for at udlevere forkert fond. Har hermed opgraderet til 4 stjerner:)
Fantastisk velsmagende nytårsmenu - og rigeligt af det, stor tak til kokken 😉
Hyggelig lille restaurant, men venlig betjening. Fik en lækker forret charcuteri kan varmt anbefales. Efterfulgt af en extrem lægger ripeye der var så mør og velsmagende at den smeltede på tungen.. dette sted kan varmt anbefales at det er en slagter butik i dagtimerne og returant i weekendens aftens er genialt fundet på. Hvis jeg skulle finde noget at sætte en finger på må det være at øllen efter min smag ikke var kold nok. Det er dog ikke nok til at tage stjerne af på af at maden var så god.
Gourmandiet er både en økologisk slagter og bøf restaurant. Både slagteren og restauranten har kvalitet i højsædet, kødet er lækkert, betjeningen er god og der er rigtige slagtere bag disken med stor ekspertise som altid kan hjælpe en med at finde lige det man har brug for.
Restauranten er utrolig flot, de lækre stole er beklædt med store flotte lammeskind som man synker ned i og sporenstrengs føler sig super godt tilpas. Menukortet er super simpelt, en 3-4 forskellige lækre udskæringer som fx oksemedaljon, ribeye eller t-bone steak kan man vælge imellem, til dem alle er der smørstegte kartofler og bearnaise sauce til ad libitum. Jeg må sige at selvom det ikke er helt billigt, bør man unde sig selv at tage på Gourmandiet og spise mindst en gang om måneden. Du kommer til at gå derfra propmæt, med en ny respekt for kød og hvor godt det kan være!
An error has occurred! Please try again in a few minutes