Lækkert, det er som de fleste andre mash steder intet nyt og eller anderledes.
Dog første gang jeg har hørt en tjener spørge om man ønsker en drink til 250 kr, da det jo er en dyr drink i forhold til de andre på koret til 200 kr. Lettere upassende, jeg tvivler på man bestiller mad for 1.000 kr pr næse og så ikke vil betale den 50'er ekstra for sin ønsket drink.. det kunne have været en sød information men så skal man ikke spørge om det okay ? Så kan man selv protestere hvis det skulle være tilfældet, det er jo ikke Jensen bøfhus man sidder hos.
Bartenderen den dag var lidt udfordret på ønske drinks, men fik lavet nogle virkelig lækre nogle.
Dog en lidt tam creme brulee.
Fik kun billede af 1 drink og desserten. Men resten af maden var virkelig lækker.
Alt i alt en god oplevelse 😊
Altid godt, deres nye råstegte pak choi forret er rigtig god!
Første gang på MASH, men bestemt ikke sidste. Vi fik menuen fra dinnerweek og den bestod af:
Lakseceviche med piment d'espelette, chili, pomelo, pinjekerner, lime og basilkum
Uruguaysk Ribeye, 250 gram, Særligt udvalgt kornfodret kvæg fra Uruguay . Håndskåret fritter og bearnaisesauce
Hvid chokolade panna cotta med solbærsorbet og marinerede mørke bær
An error has occurred! Please try again in a few minutes