#}
Sluurpy > Restauranter i Korsør > Grand Park Restaurant

Grand Park Restaurant - Korsør - Fotoalbum

Min veninde og jeg havde booket et Spa Delight ophold til slutningen af august. Opholdet blev booket i starten af juni til 2500 DKK. En måned efter; nærmere 8.juli, blev jeg kontaktet af Comwell Korsør da deres spa faciliteter var brudt sammen og de derfor tilbød at ombooker til enten Vejle eller B
Et udemærket sted, tæt på natur og transport. Comwell Korsør har gode Spa-muligheder og et venligt og imødekommende personale. Maden i restauranten var rigtig god, men ikke noget ud over det sædvanlige. Klart et sted jeg kunne finde på at besøge igen.
Jeg sov faktisk dårligt, udsugning ude på toilettet larme hele natten, selv om døren var lukket. Jeg skulle køre fra hotellet klokken kl. 7. Morgenmaden stilles flest frem kl. 7😳. Det er for sent.
Rigtig dejligt hotel, med rigtig rigtig god mad, betjening og service. Selve hotellet er dejligt, dog er værelserne lidt spartanske, max 3 stjerner og det gælder også beliggenheden, da det ligger i et industriområde, dog med skov og tæt ved vandet.
Ikke nok personale på arbejde om fredagen, så man følte man blev overset både inden man fik bordet og når man blev placeret. Blev ikke spurgt om man ville have refill af vin ved servering. Sengen var møj blød og ikke særlig behagelig at sove i. Badeværelset var rengjort, men fandt stadig sorte hår p
Pænt og rent, venlig betjening. Maden var dog ikke noget særligt. Pool- og billardbord trænger til renovering eller fjernes. Pænt spa og wellness område.
Jeg og mind to veninder blev desværre modtaget med alt andet en god service. Værelserne trænger til nye senge samt hovedpuder. Vi oplevede desværre også at pladsen i spa området var trængt, og var ærgerlige over at vi som tre der rejste sammen ikke var blevet gjort opmærksomme på at der grundet coro
Superlækkert sted, god betjening. Kommer gerne igen... Konceptet med at genbruge sit håndklæde (pga miljø) er lige mig, dog undre mig så over at der ingen steder var på værelset, hvor vi kunne hænge alle de våde håndklæder og badekåber vi brugte under spa/sauna/svøm osv.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures
Clicca per espandere