Sluurpy > Restauranter i København > The Shrimp

The Shrimp - København - Fotoalbum

Skønt sted. Dejlig mad og meget personlig betjening. Værten havde godt styr på vin og kom med virkelig gode anbefalinger. Det er klart et overset sted i byen. Prøv det ! Fedt lokale !
Super lækkert! Noget specielt at sidde i midten af et overdækket hotel område som skal forestille at man sidder udenfor, men nok mest specielt for hotel gæsterne der kan se ned i den indendørs gårdhave hvor restauranten ligger 😅 Maden var virkelig lækker og tjenerne meget servicemindede!
Lidt svært at finde, restauranten er inde i midten af hotellet. Super hyggeligt atmosfære i overdækket gård. Store borde så der var god plads til både mad og drikkelse. Lækker mad og venlig service, dog lidt lang ventetid på at blive betjent.
En skjult perle i gården til hotellet Skt. Annæ. Det er et suverænt godt sted, hvor vi nød en Dining week middag til 225kr og vinmenu til 250kr, Islandsk ferskrøget laks, kylling på 2 måder med trøffelsauce og chokolademousse. Det kan ikke gøres bedre
Et virkelig hyggeligt og romantisk sted, med en fin betjening. Maden var super lækker - vinen lidt i den dyre, men også gode, ende. Jeg kommer gerne igen :)
Virkelig lækker oplevelse. Selve restauranten er rigtig hyggeligt indrettet med højt til loftet og et flot træ i midten af lokalet. Vores forret besked af kammuslinger og jordskokker, og det var en af de bedste retter jeg har fået længe. Alle de forskellige komponenter komplimenterede hinanden. Best
Super lækkert sted! Vi fik en lækker veltilberedt og sammensat 3-retters med vinparing. Servicen var helt i top og lokalerne var virkelig fine! Kæmpe anbefaling herfra!
SUPER lækker restaurant - og virkelig hyggelig indretning! Kan varmt anbefale at nyde en aften hos The Shrimp 😄🙏
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures
Clicca per espandere