à Terre menù, København
à Terre København - Menu
FORRETTER
Mille feuille à terre
tynde lag af sæsonens grøntsager med peberrod (med røget laks "Imperial" fra Daniel Letz +50)
125 kr
Plateau d’huître
6 Papillon østers fra Arcachon naturel med grillet citron (signatureversion med hjemmelavede cornichons, syltet hyldeblomst & Rossini caviar +150)
195 kr
Galette forestière
bretonsk boghvedepandekage fyldt med svampe à la crème toppet med Beaufort ost (med sommertrøffel +100)
140 kr
Pelmeni
russiske ravioli fyldt med røget stør & luftig muslingesauce
145 kr
Andelever terrine
salat af agurk og melon & vinaigrette
160 kr
HOVEDRETTER
Puntalette
risotto af risformet pasta med frisk majs & kantareller (med stegte kammuslinger +100 / hvide toskanske trøfler +150)
170 kr
Grillet hummerhale à la Tiger Lee
pak choy & ingefærsauce som jeg lærte den på Falsled Kro
340 kr
Dampet pighvar
sauté af porrer, citrus urter & yuzu sauce
290 kr
Entrecôte grillée (300g)
grillet padrónpeber & hjertesalat
310 kr
OST & DESSERT
Chèvre chaud "Tikka masala"
gratineret gedeost, grillet naanbrød & sauce med varme krydderier
150 kr
Peach melba
hvid fersken, hindbær & kokossorbet
100 kr
Tivolikrymmel
6 forskellige is, splintret til krymmel & fyrværkeri
110 kr
Tatin à terre
karameliserede æbler & calvados is
110 kr
Kæmpe eskimo
Valrhona chokolade, solbær og vaniljeis
150 kr