Anmeldelser Kod & Bajer

4
Signe Soborg
+4
Et hyggeligt sted med fin stemning. Maden var også god, men lidt i den dyre ende. Vi fik deres menu og jeg fik hummerravioli til forret. Den var meget fed i fed og absolut ikke noget særligt. Brødet, som man fik serveret først var derimod virkelig lækkert. Herefter fik vi bøf med tilhørende pommes, tomatsalat, majs og pebersauce. Hele hovedretten var virkelig lækker. Vi fik at vide, at tilbehøret var ad libitum, men ikke en eneste gang blev vi spurgt om vi ville have mere. I det hele taget var betjeningen venlig, men ikke særlig professionel. F.eks. fik jeg serveret gin og danskvand i stedet for tonic (dette blev dog rettet, da jeg påpegede fejlen). Desserten (creme brulee) var lækker, men med en lidt vel tynd skorpe. Regningen for to (inkl en middel flaske vin og to drinks) blev 1600kr. Alt i alt en god oplevelse, men det er set bedre til prisen.
5
Abed Yassine
+5
Vi prøvede deres Sunday Roast. Prisen var super fornuftigt, kun 250 pr. næse ad libitum. Kødet var dejligt lækkert, pomfritterne perfekte og godt saltede og ceasarsalaten var knasende og med god smag. Servicen var fantastisk og løftede restauranten fra 4 stjerner til 5! Rigtig søde tjenere! Indretning var stilfuld med grønt og natur, og var rigtig rent. Alt i alt en god smagslig oplevelse som varmt kan anbefales!
4
Peter Larsen
+4
Vi fik plads nede i kælderen bagerst, hvilket var en god placering. Forholdsvis stille og meget hyggeligt. Lækre forretter, der var oksetatar, ravioli med jumfruhummer, tempurarejer med seranoskinke osv, meget lækkert. Hovedret ribeye, mørbrad, iberico pluma med diverse tilbehør og saucer, også meget lækkert. Dessert var bla. Broken appelpie og creme brulet med passionssorbet, også godt. Betjening var også i top, venlig, hyggelig og hjælpsom. Alt i alt en god aften. Ikke billigt, men heller ikke dyrere end gennemsnittet af bedre steak house/ restauranter
4
S. Ha
+4
Velsmagende steaks (NY Strip og oksemørbrad fra Uruguay), der blev tilberedt præcis som vi bad om. Sideretterne smørsauterede marksvampe og stegte bønner & hvidløg var også velsmagende. Drikkevarer fejlede intet og desserten (creme brulee) var god. Super venlig betjening. Hyggelig og velindrettet steak house. Trods ovenstående har jeg har desværre nogle anmærkninger til resten af det serverede. Foretten Jomfruhummer Ravioli smagte ikke af særlig meget. Det samme gælder ad libitum sides - særligt Tomat & Mozzarella, hvor smagen af mozzarella var helt fraværende. Steak fries var ret udtørede, hvilket må skyldes et for langt friturebad. Det bliver 4 flotte stjerne til KöD. Vi vender tilbage 👍
5
Laura Bødker
+5
Vi var på restaurant KöD tilbage i April, det var lækker mad, og en dejlig oplevelse. Vi sad i kælderen ved et lille bord for os selv. Bordet var noget vakkelvornt men, vi havde en sød tjener der kom og fiksede det så godt hun kunne. Maden var perfekt og de spurgte på forhånd hvor rare eller well done bøffen skulle være. Så jeg bad om medium, og min mand bad om medium rare hvilket vi så fik 😁 Har vedhæftet billeder af maden 💖 kunne ikke vente med at smage creme bruleen undskyld 😂 det er min svaghed og min yndlingsdessert 🥰
4
Karina Degn Jensen
+4
Vi fik ikke taget billeder af dette besøg,men præsentationen var super og levede bestemt op til forventningerne. Vi bestilte 3 retters menuen. Alt var godt tilberede og kødet var perfekt stegt, mørt og smagfuldt. Vi nåede at blive betjent af 4 forskellige, men de var alle søde og smilende og havde helt styr på det. Her er jeg sikker på at vi kommer tilbage en anden gang.
4
Anders Jessen
+4
En god oplevelse. Akustikken var ikke så god, og der var et meget larmende bord ved siden af, svært at føre en samtale. Maden var super god, bøffen stegt helt rigtig, manglede lige en smule temperatur ved servering. Vi løb tør for sovs og bad om lidt ekstra, lidt lang ventetid. Ellers ikke en finger at sætte på det, en god oplevelse 👍
Clicca per espandere