Anmeldelser Restaurant Værksted 1751

5
rasmus nejst jensen
+5
Vi havde en fantastisk aften på værksted, hvor vi fik fixet både sult og tørst og i tillæg en solid gastronomisk oplevelse! Vi tog menuen med 8 serveringer for 400 kr, og det er virkelig value for money! De første 4 kom i form af mindre retter, bl.a. Super lækre østers, stenbiderrogn og blæksprutte. Selvom der var tale om mindre retter, blev der ikke fedtet med de gode (overvejende økologiske) råvarer, og vi følte os faktisk halvmætte. Herefter fulgte en meget lækker vegetarret i form af saltbagt selleri og en fantastisk morkelcreme. Så fik vi perfekt tilberedt skærising på ben med brændt kål og som den sidste hovedret et fantastisk saftigt andebryst med en nærmest karamelliseret, sprød stegeskorpe på skindet. Rødbede i forskellige tilberedninger var en elegant ledsager til anden, og jeg mener, et drys sesam gav et interessant lille medspil. Nu var vi meget mætte, men fandt alligevel plads til den meget delikate og friske dessert af is, kalamansi og lime. Værksted er et fedt og stemningsfuldt sted som til fulde opfylder ambitionen om at være et 'neighbourhood joint på vesterbro'. Mad og betjening er dog på et langt højere niveau, end man er vant til på så hyggelige steder!
4
Clara Werne
+4
God mad, god service, hyggeligt lille sted. Ligner dog meget på andre Nordic cousine sted
4
Henrik Per Jensen
+4
Gode tendenser med potentiale.
5
Thomas Spirk
+5
4
Jacob Skriver
+4
4
Peter Weitzmann
+4
5
Tobias Have
+5
Clicca per espandere