Super spændende spisested 👍 Råvarer kombineret på meget anderledes vis som giver overraskende smagsoplevelser. Vinmenuen komplementerer maden på skønneste vis - og prøv rødvinen til fisken 😉
Vi besøgte 108 lørdag aften sin sidste seatning. Vi spiste a la carte for at smage mest muligt fra menuen. Vi startede med stenbidderrogn og gule beder, begge visuelt smukke retter med perfekt afstemning i smagsindtrykkene. Herefter kongekrabbe med syltede umodne solbær og saltbagt selleri igen en perfekt afstemning af smagen. Den efterfølgende stenbidder fra hoved til hale var en god forvandling af en ellers kedelig stenbidder til noget fortryllende med det tilhørende hvidløgssauce. Den lille pakke med glaserede svinebryst var en stor oplevelse i velsmag. Til dessert fik vi “det er ikke æbleskiver” og en dessert på dødstrompethat. Den sidste er den mest fantastiske dessert oplevet til dato, sort og mystisk med smag af solbær. Betjeningen var fantastisk, vintjeneren ramte vores vinsmag spot on.
Rigtig hyggelig restaurant på Strandgade. Her er ala carte retter og så dele retter - let og overskueligt menukort. Maden vi fik serveret var der ingen fingre at sætte på. Betjeningen haltede dog lidt denne aften. Vi måtte flere gange spørger efter mere smør til brødet og efter den hvidvin vi havde bestilt.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Andet besøg 😍🍴⭐ den tang og kaviar dessert bliver ikke overgået foreløbig
Konen og jeg er så priviligeret at spise virkelig god og rigtig godt kombineret mad, både smagsnuancer og godter for øjet, jeg må indrømme at Kristian baumann og hans fantastiske team har leveret en oplevelse i verdensklasse.
An error has occurred! Please try again in a few minutes