Restaurant Kareten menù, København
Restaurant Kareten København - Menu
Forret
Hvidløgstegte kæmperejer med urter juliene i cremet hvidvinsky
99 kr
Roulade af koldrøget laks m/ purløgscreme af friskost
99 kr
Klassisk rejecocktail m/ håndpillede rejer, hjemmerørt Thousand island. serveres m/ plukket salat
109 kr
Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld
99 kr
4 stk. tarteletter / dele-udgaven
129 kr
Dagens forret: Dampede asparges m/ friskpillede rejer og sc. Mousseline
99 kr
Hovedret
Dagens havfriske pust i Maj og juni: Skindstegt multe på sauté af palmekål og kartofler samt hvidløgsfumé
259 kr
Hel smørstegt rødspætte med hvide kartofler og brunet smør samt grønne asparges
259 kr
Dagens staldtip i Maj og juni: Lammekrone m/ urterasp og fennikelsalat, timianglace og pommes Røsti
269 kr
Planke laks Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos sc. Hollandaise og grønne asparges og grillet citron
259 kr
Spareribs m/ grove frites og coleslaw
199 kr
Peberbøf, 250 gr. skåret af oksefilet, serveres med smørvendte kartofler og pebersauce samt dagens grøntsager
269 kr
Planke steak serv. med hjemmelavet kartoffelmos, hertil sauce bearnaise og løgringe
269 kr
Kalvesteg stegt som vildt serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat samt vildtflødesauce og tyttebær min 2 pers.
249 kr
Wienerschnitzel med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng”
269 kr
2/2 wienerschnitzel: / Dele-udgaven
298 kr
Dessert
Vaniljeis med jordbærcoulis, chokoladesauce og frugt
69 kr
“Sticky toffee pudding” med lun karamel sc. og vanilje is
99 kr
Gammeldaws æblekage med flødeskum
89 kr
Pandekager med frugt og vaniljeis
89 kr
Rødgrød m/ vaniljeis og fløde
89 kr
Oste tallerken med 3 slags ost og garniture
99 kr
Dagens dessert: Chokoladetrøffel m/ citrusgelé og lys chokolademoussé
99 kr