Anmeldelser Peder Oxe

4
Jeannette Agger
+4
Super hyggelig atmosfære, fantastisk betjening, lækker mad og et godt nytårs arrangement 🙂🙂🙂
5
David Henriksen
+5
Peder Oxe gør hvad de lover og serverer en fantastisk oplevelse. Personalet er ualmindeligt søde. Peder Oxe burgeren er lige til den dyre side sammenlignet med hvad man kender andre steder fra, tilgengæld trækker kartoflerne voldsomt op! Toiletterne i kælderen lugter af københavns hovedbanegård, men resten af restaurenten trækker bedømmelsen op. Peder Oxe ligger i spænende historiske lokaler med mange fine detaljer. Det var muligt at få glutenfrit brød, der sad lige i skabet!
5
peter resbo
+5
Højdepunktet på min forlængede weekend var en frokost på PO. Virkelig sublim mad og god betjening. Head chef havde tid til at komme forbi bordet og fortælle om retterne, og det hele virkede afslappet, dejligt og nærværende. Jeg fik to smørrebrød. En med fiskefilet og rejesalat, og en med tatar. Begge var lige i øjet. Skulle jeg sætte en finger på noget, skulle det være at de kommer rejerne i salaten i stedet for at servere dem "synligt". Dette fordi de var super lækre og ikke fortjente at blive maskeret. Men det var småting... Kæmpe anbefaling herfra
4
Pernille Dohlmann
+4
Vi var der til French Dining Week og fik tapastallerken til forret og skaldyrsfad til hovedret. Meget lækkert med både østers, jomfruhummer, krabbeklør og pilselv-rejer. Hvis ikke vi havde haft en med der ikke spiste så meget, er jeg ikke sikker på alle var blevet mætte, men det smagte super godt. Bedste østers jeg har fået. Super hyggeligt at sidde udenfor på Gråbødre Torv.
5
Allan Bech
+5
Det var en fantastisk oplevelse lige fra da frakken blev taget til det sidste ønske om en fortsat god dag. Åh ja, hummeren, bøffen og chokolademousse-kagen... Sublimt! Vimenuen var absolut tilpasset og historierne og præsentationen fra vores vært var interessante. Gå derhen!
5
Anita Dorthea Verona Jakobsen
+5
Smagfuldt og delikat spisested. I et traditionelt dansk køkken, i den ægte gode stil, med ekstra kræs til ganen.
Clicca per espandere