Avocadocreme, avocado, kammusling, wasabi tobiko, kombu, yuzu og shiso. Serveres med rissenbei.
88 kr
2. stk Jomfruhummerruller
Serveres med hummercreme.
55 kr
Tempurasalat
Tempurarejer med chilicreme og forårsløg. Toppet med karse og spicy sesam.
88 kr
Edamamebønner med Srirachasmør
Toppet med spicy sesam og purløg. Serveres med citron og lime.
62 kr
Forretter
Tempurahummer
Tempurahummer i dehydreret kartoffelpanko vendt i chilicreme. Toppet med karse og spicy sesam. Serveres med citrussoja og chilicreme.
298 kr
Tangsalat
Salat af blandet tang, marineret i yuzumarinade og radise. Toppet med sprød kataifi og karse.
68 kr
Kæmperejer
Soja- og smørgrillede. Toppet med wasabicreme, wasabi tobiko, purløg og spicy sesam.
138 kr
Kaviar, Karma Selection
15g. kaviar. Serveres med rissenbei, avocadocreme, forårsløg og østersurt.
250 kr
Sashimi
Trøffelcarpaccio med jomfruhummer
Med trøffelcreme, shitakesvampecreme, syltet wasabi, crunch, karse, teriyakisirup og citrussoja.
188 kr
Duet af laks og trøffel
Laks og trøffelcreme. Toppet med ørredrogn, forårsløg og citrussoja.
140 kr
Kammusling
Kammusling med jalapeñomarinade. Toppet med vinaigrette af dehydreret tomat, syltet wasabi og forårsløg samt toppet med wasabi tobiko og østersurt.
140 kr
1/1 Sizzling hummer
Flammegrillet hummer. Toppet med yuzumarinade, ørredrogn og shiso. Serveres med citrussoja.
288 kr
The real ebi haps
Tempurarejer toppet med flammegrillet laks, radisesalat, ørredrogn, teriyaki sirup, spicy sesam og forårsløg.
98 kr
Sushimenuer
Douglas Menu 32 stk.
En menu med blandede ruller og nigiri.
588 kr
Roll Premium Selection 34 stk.
En menu med vores bedst blandede ruller.
568 kr
Lakse Menu 14 stk.
En menu til den der elsker laks, som indeholder både ruller og nigiri.
235 kr
Nigiri Menu 12 stk.
En menu med blandede nigiri.
282 kr
Roll Menu 14 stk.
En menu med blandede ruller.
218 kr
Lille Menu 11 stk.
En menu perfekt til en person med både ruller og nigiri.
182 kr
Veganer Menu 16 stk.
En menu kun med vegansk sushi, som indeholder både ruller og nigiri.
218 kr
Dessert
Petit Fours
Hvid chokolade canelé med sød miso Dagens macarons Makronkage med ingefær, palmesukker og saltede peanuts Serveres med kirsebærsauce. Crispy Chewy Fuji Chunks Karamel, crunch, chokolade og dehydreret kokos