Garden Restaurant & Vinbar menù, København
Garden Restaurant & Vinbar København - Menu
Tapas & Snacks
Små lækkerier - Saltet mandler, oliven, snackpølser
95 kr
Sortfodsskinke med sennepmayo - Iberisk skinke der modner i 36 måneder
95 kr
Den lette tapas - 2 velsmagende oste, 2 slags charcuteri med dejligt tilbehør.
95 kr
Den store tapas - 3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør
145 kr
Den lækre tapas - Laks, svampe mix, 3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør
175 kr
Forretter
Rødbede rimmet laks - med rygeost, grøn salat, sprødt rugbrød og balsamico dressing
89 kr
Stegt kammusling - med purløgs mayo, rødbede og lotuschips
95 kr
Rørt oksetatar - med pære, jordskok, estragon mayo, syltet bøgehatte og sprødt
95 kr
Svampesuppe - med forårsløg, hasselnødder og persille tekstur
89 kr
Hovedretter
Kalve culotte - med pure af blomkål, østershatte, glaserede rødbeder, salvie og glace
185 kr
Risotto - med pastinak, æble, rosmarin, parmesan, sprøde kapers og vilde ris
175 kr
Dagens friske fangst - Med kålssauté, grønne bønner, stikkelsbær og sauce skilt med purløgsolie
189 kr
Okse Ribeye, minimum 300 gr. - Med variationer af gulerod, sprød kartoffel, bagt hvidløg og sauce
259 kr
Ekstra tilbehør til hovedretter
Grøn salat - med balsamicodressing, ristet brød og syltede rødløg
49 kr
Burrata - med tomat, olivenolie, sprøde kapers og tallerkensmækker
79 kr
Ovnbagte kartofler - med hvidløgsolie og timian
65 kr
Spidskål - med røget mandler, citrus dressing og kørvel
65 kr
Ost & desserter
Ost - Udvalg af oste med sødt-syltede valnødder, kompot og hjemmelavet knækbrød 3 stk. 89 kr. | 5 stk. 145 kr
145 kr
Chokolade fondant med sorbet
65 kr
Mazarin kage med skovbær og hvid chokoladecreme
65 kr
Creme Brûlée med krystalliseret hvid chokolade
65 kr