Den ene af os fik forret, røget laks fra det lokale røgeri. Vi fik begge Steak Onglet (nyretapper) med grønt til. Vi tilkøbte kartofler og brød - heldigvis, for ellers havde portionen ikke været stor nok. Maden er klart i den dyre ende, men der var godt nok også meget personale på job. Vi fravalgte
Super lækker mad, hyggelige tjenere, fornuftig vinbar, ikke topvine, men koster altså også kun 150 kr.
En uforglemmelig middag.
Nogle retter er så gode, at de aldrig vil blive glemt, lidt ligesom en rejse. Jeg tog mig en 3 retters, hvor hver ret bare var perfekt sammensat, et sublimt stykke arbejde! Hovedretten, dagens fisk, slog benene helt væk under mig. Det er sjældent at jeg ikke har ordene, til
Ved ankomsten var værten mere optaget af at instruere en medarbejder end at tage i mod sine gæster. Dårlig start, som var lige ved at mig til at vende om på hælen. Værten indså det vist, så der blev skruet op for charmen efterfølgende. Vi havde forudbestilt SAKs menu og bestilte en vinmenu, som blev
Meget hyggeligt sted og lækker og veltilberedt mad, deres drinks er gode, men dyre
Dejligt indbydende stemning skabt af de glade og flinke ansatte - ejeren tog også lige et kig forbi og hilste på. Menuen er simpel; vi delte nogle forretter og en god torsk. Lækker mad uden at være for prætentiøst.
Hilsener fra de to vandretøser på udkig efter den forsvundne støvle !
Et fint koncept med 3-retters for 350kr. Lækker enkel og moderne mad. Absolut værd at besøge, især hvis man fortrække andet end det traditionelle som ellers er i Ballen.
Der var styr på allergener og maden blev præsenteret pænt ved hver ret.
Hyggelig restaurant, velsmagende nordisk mad med tvist. Masser af lokale råvarer. Kunne pifte det hele op med et godt brød….Personalet bar præg af travlhed, hvilket de undskyldte i flere sammenhænge.
An error has occurred! Please try again in a few minutes