Restaurant Mejerigaarden menù, Gedser
Restaurant Mejerigaarden Gedser - Menu
Forretter
Cremet blomkålssuppe
med smørstegte rugbrødscroutons og friterede capers
95 kr
Hønse Berlotine
med peberrodsskum, citron-sne, æblekompot, sprødt brød samt syrnet sauce med persilleolie
115 kr
Stegt jomfruhummer
med estragon-mayonnaise, portulak, syltede perleløg og sennepsfrø
145 kr
Smørristede kammuslinger
med bagt tomat, basilikumolie og chips af violette kartofler
155 kr
Hovedretter
Langtidstilberedt gris
med kraftig sauce med ramsløg og æble, saltbagt selleri og sprøde syltede gulerødder
195 kr
Stegt lammekrone
med saltet og røget selleri, timiansauce med æblemost og forårets urter.
225 kr
Bagt havtaske
med piment på fennikelsalat med jomfruhummer og marinerede urter, ramsløgscreme
285 kr
Beuf Wellington
indbagt oksemørbrad med svampe, parmaskinke, skalotteløg og urter i sprød butterdej, pommes duchesse, artiskokchips og rødvinsglace
345 kr
Vegetarretter
Cremet blomkålssuppe
med smørstegte rugbrødscroutons og friterede capers
95 kr
Spidskålsruller
med linsefars, svampe og sennep
188 kr
Desserter
Citron-is
med hvid chokoladeganache og sprød lakridsmarengs
125 kr
Hjemmelavet brownie
med hasselnød og belgisk chokolade, hindbærmousse og søde bær
155 kr
Mango-fromage
med sprød mørk chokolade, luftig kage, frisk passionsfrugt, vanille-curd og crumble
115 kr
Oste
Ost, løgkompot og saltede mandler i honning
105 kr
Børneretter
Lady & Vagabonden
Italiensk tomatsauce, friskkogt spaghetti og italienske kødboller
149 kr
Frikadeller
med børnevenligt tilbehør
149 kr
Hjemmelavet flødeis
Hjemmelavet vaniljeflødeis med friske bær, karamel- og chokoladesauce
95 kr