#}
Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Frederiksberg Ismejeri

Frederiksberg Ismejeri - Frederiksberg - Fotoalbum

Dårlig service i Ballerup Jeg har været ned idag og har købt en bobble waffel uden noget, da min datter ikke kan tåle is. Jeg betaler 55 kr. og spørger ekspidenten katerina, om at det ikke er lidt for dyrt for en waffel uden noget i. Ekspedienten katerina svare: at dette kunne hun ikke svare på og g
Kedelig is, mangler smag, lettere irriteret ekspedient, tror hun var ejeren. Har prøvet det af flere omgange, men bliver desværre lige skuffet hver gang.
altid så lækkert is, vi får aldrig nok ad jeres is
Rigtig god service fantastisk medarbejder og smager super godt kan anbefales
Et lokalt ismejeri, der tilbyder kunderne en god service, fornuftige priser og lækre isvarianter. En god smagsoplevelse
Spontan aften tur efter en is, blev til en rigtig dejlig oplevelse. Super lækker is, vil gå så langt som og sige den bedste vi har smagt. Den skønne kvinde bag disken gjorde oplevelsen endnu bedre. Så god service skal man lede længe efter. Tak for dejlig is, vi kommer helt sikkert igen😊
Hovedstadens lækreste is! Og virkelig et dejligt og serviveminded personale. Vi blev betjent af den sødeste mand her til aften d. 23. juli som tilmed var utroligt god til børn :)
Fantastisk hjemmelavet flødeis. Dagens udvalg var jordbær, hindbær, chokolade, lakrids, hvid chokolade, ananas, lime, mint, vanilje, Oreos og caramel. God betjening. Har også kaffe og the til 20 kr.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures
Clicca per espandere