Reinwald's menù, Frederiksberg
Reinwald's Frederiksberg - Menu
Forret
Lufttørret skinke med friteret risotto og salvie mayo
110 kr
Stegt kuller i hummer creme og porre
120 kr
Ærtesalat med stegt kylling, syltet rødløg og røget creme fraiche
95 kr
Fiskesuppe som i Marseille, kogt på torvets fisk og skaldyr glaseret med aioli
110 kr
Gratineret løgsuppe kogt på kylling med ostebrød og hvidløg
85 kr
Bourgognesnegle i hvidløgssmør med croutons og persille
95 kr
Hovedret
Stegt kuller i safransauce, grønne bønner og spidskål
210 kr
Rødvinsbraiserede svinekæber, bagte skovsvampe og jordskok
210 kr
Stegte Kalvenyrer i klassisk sauce Moutarde
175 kr
Tatar af okse med løvstikkecreme, chips, rød skovsyre og sprøde fritter
185 kr
Grillstegt okse rib-eye med bearnaise og pommes frites
265 kr
Tilvalg
Sprøde fritter
42 kr
Sauce Bearnaise
42 kr
Aioli -hvidløgs-safran mayo
28 kr
Grønne salater med tomat og rød vinaigre
48 kr
Hjemmebagt maltbrød med økologisk smør eller olivenolie
42 kr
Dessert
4 modne oste med friske dadler
125 kr
Modne oste med friske dadler pr. stk. kr. 45,-
45 kr
Creme brûlée ( + 1 kugle vanilleis kr. 29,-)
55 kr
Chokolade fondant , syltet ananas og iscreme
95 kr
Klassisk citron fromage med sirup Limoncello og skum
85 kr
Hjemmelavet kransekage
45 kr