Hotel Postgaarden menù, Fredericia
Hotel Postgaarden Fredericia - Menu
FORRETTER
Grønkålssalat
m. granatæble og røget laks
89 kr
Kartoffel/porre suppe
m. bacon
89 kr
Vildtterrin
m. tranebær, nødder og salat
89 kr
HOVEDRETTER
Dampet torsk
m. jordskokkecreme og grønkålschips
199 kr
Kalvefilet
m. ristede nødder, kartoffelroulade og portvinssauce
199 kr
Oksemørbrad
m. selleriflan, rødbedesky og hvide kartofler
199 kr
Wienerschnitzel
m. ærter og smørsovs
199 kr
DESSERTER
Postgårdens hjemmelavede is
m. ristede mandler og chokolade
75 kr
Hindbærmousse
m. oreoknas og marengs
75 kr
Pandekager
m. jordbærsyltetøj og vaniljeis
75 kr
Æbletærte
m. ristede mandler og cremefraiche
75 kr